קרוגליקוב נ' הראל חברה לביטוח בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות אשקלון
10563-02-10
4.10.2010
בפני :
עמירם דננברג

- נגד -
:
סמיון קרוגליקוב
:
1. הראל חברה לביטוח בע"מ
2. חנן הובלות ומנופים בע"מ
3. עופר בן יעקב

החלטה,החלטה,פסק-דין

החלטה

הוגש וסומן ת/1.

ניתנה והודעה היום כ"ו תשרי תשע"א, 04/10/2010 במעמד הנוכחים.

עמירם דננברג, שופט בדימוס

החלטה

הוגש וסומן ת/2.

ניתנה והודעה היום כ"ו תשרי תשע"א, 04/10/2010 במעמד הנוכחים.

עמירם דננברג, שופט בדימוס

פסק דין

בדקתי ושקלתי היטב את הרושם שעשה עלי כל אחד מהעדים שהעידו בפני ואת מידת המהימנות והגעתי למסקנה כי עדתו של התובע מהימנה ועל יסוד עדותו אני קובע כי הוא חנה בחניה של מפעל וולפמן שם הוא עובד, כפי שהדבר נראה בתרשים ת/2.

המשאית של הנתבע עמדה מאחוריו ולא אפשרה לו לצאת מאחור ואז ביקש התובע מחבר שלו מרכב שחנה וסומן באיקס וביקש מהנהג לנסוע קצת מאחורה כדי שהתובע יזיז רכבו מאחור.

חברו של התובע עשה זאת ודיבר עם הנתבע והנתבע הזיז את רכבו מאחור ואז חברו של התובע הזיז את הרכבו, באותו זמן כדי לצאת מהחניה גם הנתבע הזיז את רכבו לצאת מהחניה כדי לאפשר לחבר שלו שנסע לכיוון היציאה מהמפעל לעבור, ואז לפתע החל הנתבע מס' 3 להסיע את רכבו קדימה ותוך כדי נהיגה בלתי זהירה ורלשנית פגע ברכבו של התובע.

כתוצאה מן התאונה נגרם נזק בסך של 4558 ₪.

הנתבע גם שילם לשמאי סך של 600 ₪.

כמו כן, בגין ירידת ערך פוסק לנתבע סך של 450 ₪.

סה"כ נזקו של התובע הגיע לסכום של 5608 ₪.

נזק זה נגרם לתובע כתוצאה מנהיגתו הרשלנית של נתבע מס' 3. נתבעת מס' 2 היתה מעבידה של התובע לכן אחראית לכל רשלנות של התובע.

לכן אני מחייב את הנתבעים לשלם לתובע ביחד ולחוד סך של 5608 ₪ כאשר סכום נושא הפרשי ריבית והצמדה מיום 19.10.09 ועד יום התשלום בפועל.

הנתבעים ישלמו לתובע ביחד ולחוד הוצאות משפט בסך של 250 ₪ שישאו ריבית חוקית והצמדה מהיום ומיום התשלום המלא בפועל.

זכות ערעור תוך 15 יום בבית משפט מחוזי בבאר שבע.

ניתנה והודעה היום כ"ו תשרי תשע"א, 04/10/2010 במעמד הנוכחים.

עמירם דננברג, שופט בדימוס

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>